søndag den 7. april 2013

Bamse´s kylling i karry

Efter en tur i IKEA med en masse mennesker og støj er jeg helt færdig når jeg kommer hjem. Derfor skal aftensmaden være nem, og det blev til kylling i karry idag. Retten er nem og hurtig at lave. 

Det skal du bruge


300-400 g kyllingfileter
3 små dåser kokosmælk
1 dl saltede peanuts  
karry
ris
1 stor porre
2 stykker bladselleri
2 store gulerødder
1 grønt æble
salt og peber
 

Forberedelse: Pore i skiver, gulerøder i skiver, æble i tern, bladselleri i skiver. Kyllingfileter skære i mindre stykker.

Tænd for gryden med vand i til risene. Svits kyllingen i en god olie til den er næsten gennemstegt og krydder med salt og peber. Start med at putte 3 spsk. karry i som skal brændes af på panden sammen med kyllingen. Kom nu gulerøder, porrer, æbler, peanuts og bladselleri i og rør rundt nogle gange. Kom så de 3 dåser med kokosmælk i og lad retten få et hurtigt opkog og skru så ned så det ikke koger. Smag til om retten skal have mere karry, salt og peber. Nu skal det bare passe sig selv, men det må ikke koge. Kog nu risene og servere når risene er færdig kogte. 

Jeg synes altid karry retter er utrolig grimme at se på, men heldigvis smager det godt.                                                                                        Velbekomme 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar