torsdag den 13. juni 2013

What to do - når vejret er gråt og vådt.Vi kender det allesammen - en fridag om sommer med planlagt udendørs hygge bliver ødelagt af det danske ustadige vejr - men fortvivl ikke der er jo 1000 ting at lave alligevel. 

- Lav din egen lille SPA dag, med dine bedste produkter. Ansigtsmaske, manicure, hårkur og massage hvis man er flere. 

- Find de gamle støvede brætspil frem det er rigtig god kvalitets tid man har sammen, desværre går der ofte længe imellem - men det er bare så hyggeligt. 

- Bag en kage, pølsehorn, pizzasnegle, you name it - der ligger 10000 gratis opskrifter på nettet. 

- Tag på genbrugs jagt, der faktisk mange fede ting og finde i genbrug og så er priserne jo fantastiske og så går de til et godt formål.

- Find den støvede bog frem som du længe har ville læse men bare ikke har haft tiden til, put dig i sofaen med et tæppe og nyd stilheden og kom godt igang med at læse din bog det er utrolig afslappende. 

- Find regntøjet, paraply og gummistøvler frem og ud og nyd vejret for når man først er ude i det med den rigtig påklædning er det dejligt. 

- Find dine skjulte skatte frem som du ikke bruger og tag billeder af dem og sæt dem til salg på FB eller Trendsales og tjen en skilling og få plads i skabet til nye ting. 

- Find en god dvd frem og skær noget lækker frugt ud i snack stykker og smid dig i sofaen og nyd at du har fri. 


Hvad laver du i gråt og vådt vejr når du har fri?? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar