torsdag den 13. juni 2013

What to do - når vejret er gråt og vådt.Vi kender det allesammen - en fridag om sommer med planlagt udendørs hygge bliver ødelagt af det danske ustadige vejr - men fortvivl ikke der er jo 1000 ting at lave alligevel. 

- Lav din egen lille SPA dag, med dine bedste produkter. Ansigtsmaske, manicure, hårkur og massage hvis man er flere. 

- Find de gamle støvede brætspil frem det er rigtig god kvalitets tid man har sammen, desværre går der ofte længe imellem - men det er bare så hyggeligt. 

- Bag en kage, pølsehorn, pizzasnegle, you name it - der ligger 10000 gratis opskrifter på nettet. 

- Tag på genbrugs jagt, der faktisk mange fede ting og finde i genbrug og så er priserne jo fantastiske og så går de til et godt formål.

- Find den støvede bog frem som du længe har ville læse men bare ikke har haft tiden til, put dig i sofaen med et tæppe og nyd stilheden og kom godt igang med at læse din bog det er utrolig afslappende. 

- Find regntøjet, paraply og gummistøvler frem og ud og nyd vejret for når man først er ude i det med den rigtig påklædning er det dejligt. 

- Find dine skjulte skatte frem som du ikke bruger og tag billeder af dem og sæt dem til salg på FB eller Trendsales og tjen en skilling og få plads i skabet til nye ting. 

- Find en god dvd frem og skær noget lækker frugt ud i snack stykker og smid dig i sofaen og nyd at du har fri. 


Hvad laver du i gråt og vådt vejr når du har fri?? 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Aras Greb, WHO?

Mit billede

Ung pige som elsker at bruge penge på lidt af hvert såsom mode, trends, hjemmet, dyrene, madlavning. Jeg deler ud af mine oplevelser og opskrifter.