lørdag den 22. juni 2013

Kolde forårsrullerMig og min søster ville have en hygge dag og vi elsker begge to at lave mad så vi besluttede os for at lave kolde forårsruller med forskellige grønsager og stegt kylling + 1 sød chili dip og en hvidløgs/koriander dip. Hold nu op de smagte godt, og så kan man jo putte lige det man har lyst til i. 

Vi brugte - husk du kan putte det i du lige har lyst til.
3 pk. rispapir
1 moden avokado
1 gulerod 
4 cm agurk
3 forårsløg
1 Hjertesalat
Sukkersnaps 
300 gr. kylling i strimler

Vi startede med at stegen kyllingen så den kunne køle af mens vi snittede grønsager vi stegte kyllingen sammen med hvidløg og chili for at den fik ekstra smag. Snit herefter alle grøntsagerne hen fine og ikke i længere stykker end 3-4 cm. 

Du skal bruge en skål større end ris-papiret med koldt vand i - jeg brugte en skærebræt til at folde dem på og køkkenrulle til at duppe med. ris-papiret skal ca. have 1 min i vandet - men mærker efter det skal være helt blødt. Når du tager et stykke om du skal bruge kan det var smart at lægge et nyt stykke i vandet så passer det med det klart når du har rullet en rulle. Læg det ønskede ingredienser længere ned mod dig selv end midten med afstand til alle sider. Fold nu engang mod væggen og buk siderne ind og rul den færdig. Læg den på et fad og rul en ny. Når du er færdig med at rulle foråsruller kan du skære dem over på midten så ser de super flotte ud. 

Sød Chili Dip
1 dl sød chili sovs og saften af en lime blandes. Så er den super lækker og frisk. 

Hvidløg/koriander dip
1 dl skyr og 1 fed presset hvidløg og smag til med hakket koriander salt og peber. 

I skal prøve det, det er super lækkert :) Ingen kommentarer:

Send en kommentar