fredag den 5. juli 2013

Plan Organic - John masters organics

 

Plan Organic har været så søde at sende mig 3 John masters organic produkter.

John Masters Organics - hudpleje er 100% økologisk, naturlig og miljøvenlig. Ingredienserne er nøje udvalgt og fyldt med naturlige antioxidanter og vitaminer. John Masters hudplejeserie indeholder ingen kunstige farve- eller parfumestoffer, ingen mineralske olier, ingen kemiske konserveringsstoffer, ingen indholdsstoffer fra dyr, og hverken produkter eller ingredienser er testet på dyr.

John Masters Organic / Blood orange & vanilla body milk - Der er udvalgte essentielle olier fra bl.a. marietidsel, aloe vera, blodappelsin og vanilje som gør at den dufter fantastisk. Jeg vild med blandingen af citrus og vanille og  det er en fantastisk body milk som trænger hurtig ind i huden og efterlader den lækker blød med duften af vanille og citrus. 

John Masters Organic / Blood orange & vanilla body wash - John Masters økologiske bodywash giver en silkeblød indsæbning, der efterlader huden blød og glat uden at udtørre. Din hud får en vidunderlig luksuriøs duft af citrus og vanille. I badet skummer sæben op til en cremet, rig, sulfatfri skum, der skånsomt vasker snavs og fedt væk. Virkelig velduftende luksuriøs økologisk kropspleje!
Uden parabener. 

Jogn Masters Organic / Lip Calm indeholder de fineste økologiske ingredienser, bl.a. fugtgivende kukuiolie og sheasmør. Med skøn smag af vanilje, lime og mandarin. Jeg har altid problemer med at finde læbepomader som virker, synes der er langt imellem de rigtig gode. Men denne er fantastisk, bare efter en gang har man bløde lækre kysse læber og den holder læberne fugtige længe. Et rigtig musthave! 


Kig forbi Plan Organic her  og læs mere om deres produkter - produkterne fra John Masters organic kan bl.a. købes her.

1 kommentar:

  1. Hej jeg har en giveaway kørende på min blog
    håber du har lyst til at deltage

    - http://janelindenberg.blogspot.dk/2013/07/giveaway-no-1.html

    SvarSlet